Matea Vitik, mag.rehab.educ.

Rođena sam u Zagrebu gdje završavam osnovnu školu i jezičnu gimnaziju. Diplomirala sam na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu 2005. godine i stekla zvanje Magistra edukacijske rehabilitacije (Mag.rehab.educ.). Nakon studija stručni staž odrađujem u dječjem vrtiću „Medo Brundo“ na mjestu stručnog suradnika. Nakon staža zapošljavam se u Centru za odgoj i obrazovanje djece s motoričkim teškoćama i kroničnim bolestima „Goljak“ kao učitelj rehabilitator u produženom stručnom postupku.

Tijekom studija volontiram u mnogim ustanovama za djecu s teškoćama u razvoju i sudjelujem na kongresima. 2018. godine završavam Blomberg rythmic movement training (integracija primitivnih refleksa) i započinjem međunarodnu edukaciju iz Vibracijsko – akustične terapije.
U slobodno vrijeme volim ples i provodim vrijeme sa svojim obitelji. Jako sam zainteresirana za rani razvoj djece pošto sam i sama majka dvoje djece koje pomno pratim u njihovom rastu i razvoju.
Želja mi je kroz program Kiddo centra potaknuti prepoznavanje djetetovih skrivenih potencijala te osvijestiti važnost kretanja i manipulacije rukama kako bi osigurali najbolje moguće osnovne vještine za uspješan daljnji razvoj svakog djeteta!
Zajedno s Vama u igri i druženju!

Matea